Bel nu

Ontdek de gigantische voordelen van een warmtepompboiler!

Warmtepompboilers produceren op goedkope en zeer milieuvriendelijke wijze warm sanitair water voor de badkamer en keuken. Hij is uitermate geschikt ter vervanging van een elektrische warm water boiler of voor nieuwbouw.

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke én betaalbare manier om warm water te produceren? Het vernieuwde gamma aroSTOR-warmtepompboilers biedt voor elke situatie een oplossing!

Een warmtepompboiler is de ideale vervanger voor een (oude) elektrische boiler. In 4-5 jaar tijd kan u de meerprijs van een warmtepompboiler terugverdiend hebben, dankzij bepaalde premies kan de terugverdientijd soms verkort worden tot 2,5 jaar.

Keuzes

Stef Libbrecht plaatst de Vaillant aroSTOR warmtepompboilers in 3 modellen: een wandmodel met een tank van 150 liter en twee grotere vloermodellen van 200 en 270 liter.

Het wandhangend model met een geëmailleerde tank van 150 liter is ideaal voor renovaties en kleinere gebouwen. De tank van 150 liter voldoet aan de behoeften van een gezin tot 3 personen. 

Warmwatercomfort tot 6 personen.

Naast een wandmodel zijn er ook twee grotere vloermodellen met een inox tank van 200 en 270 liter. Het model van 270 liter komt overeen met de gemiddelde warmwaterbehoefte tot 5-6 personen, de warmtepompboiler van 200 liter stemt overeen met de warm water behoefte van een gezin tot 4 personen.

Milieuvriendelijk

Dankzij de warmtepomptechnologie haalt de aroSTOR 75% van de nodige energie voor sanitair warm water uit de lucht. Een warmtepompboiler is dus ecologisch én financieel een prima keuze. De nieuwste generatie aroSTOR-warmtepompboilers maakt gebruik van het nieuwe, natuurlijke koudemiddel R290 en is zo in regel met de toekomstige f-gas regelgeving in de strijd tegen de klimaatopwarming.

 

Ideaal voor nieuwbouwwoningen

De aroSTOR is een perfecte oplossing voor nieuwbouwwoningen, passiefwoningen of lage-energiewoningen waar de behoefte aan sanitair comfort meestal hoger ligt dan de behoefte aan verwarming. Voor recente gebouwen is de luchtdichtheid heel belangrijk, daarom ontwikkelden we een aerolische kit met handige accessoires om de warmtepompboiler luchtdicht te verbinden met de buitenlucht. U kan daarnaast kiezen of u gebruik maakt van de buitenlucht of lucht uit dezelfde of een andere (niet) verwarmde kamer.

 Bezit u thermische zonnepanelen of een zonneboiler? Kies dan zeker voor de versie met een extra spiraalvormige warmtewisselaar die bijverwarming via deze energiebronnen mogelijk maakt (enkel beschikbaar voor de 270 liter versie).

Voordelen  van de Vaillant aroSTOR VWL - Warmtepompboiler kort samengevat

 1. Perfect als vervanging van een elektrische boiler,

 2. Perfect  voor het milieuvriendelijk verwarmen van uw sanitair warm water

 3. Terugverdientijd van 5 jaar

 4. Haalt 75% van de vereiste energie uit de lucht

 5. Natuurlijk koudemiddel R290 dat voldoet aan alle wettelijke vereisten

 6. Beschikbaar in wand- en vloerstaand model en in verschillende volumes

Richtprijzen excl BTW 1.906,00 EUR – 2.520,00 EUR

Premies

U komt mogelijk in aanmerking voor één en misschien zelfs meerdere premies, afhankelijk van de regio en gemeente waarin u de warmtepompboiler gaat plaatsen. Contacteer ons voor meer info.

Overige technische kenmerken

 • COP > 2,6
 • Uitstekende thermische isolatie
 • Elektrische weerstand zorgt dat u sanitair warm water heeft, ook bij een panne van de warmtepomp
 • Warmtepompboiler blijft werken tot een buitenluchttemperatuur van -7°C.
 • Geniet van dag/nachttarief dankzij de intelligente regeling van verwarmingstijden
 • Anode tegen corrosie en roest
 • Kan gecombineerd worden met fotovoltaïsche zonnepanelen


BEL, SMS of Whatsapp op 0490 39 16 16   -    Mail naar